nowoczesna toaleta

Klussenbedrijf Thomas
Bijna 20 jaar vakmanschap…..

Bij Klussenbedrijf Thomas kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu gaat om nieuw stucwerk of het (ver)bouwen van uw badkamer, alles is mogelijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen uw complete verbouwing, vanaf de inkoop van materialen tot en met de complete uitvoering.

In het geval van een grotere opdracht kan onze bedrijf extra mensen inzetten. Van het renoveren van uw oude badkamer tot het inrichten van uw nieuwe keuken: bij Klussenbedrijf Thomas bent u aan het juiste adres! Alle werkzaamheden worden met grote zorg, aandacht en vakmanschap uitgevoerd. Na oplevering zorgen wij ervoor dat er een nette ruimte achter blijft. Maakt u gerust een afspraak met ons zodat wij uw wensen goed in kaart kunnen brengen en een passende offerte kunnen maken.

Klussenbedrijf Thomas neemt u alle zorg uit handen!

  • U kunt ook bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden of het aanleggen van technische installaties. Klussenbedrijf Thomas neemt alle werkzaamheden voor zijn rekening. Wij bieden u een totaalpakket: een vrijblijvend advies op maat, een heldere offerte en uitvoering van de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg en aandacht.
  • Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers om de klus te klaren. De uitvoering van de werkzaamheden geschiedt altijd onder verantwoordelijkheid van Klussenbedrijf Thomas. Hoeveel verschillende werklieden u ook ‘over de vloer’ heeft, u heeft altijd te maken met slechts één aanspreekpunt: Thomas Zareba zelf.

Bij ons krijgt uw huis de aandacht die het verdient!